м. Дніпро 27.05.17 - "День Діабета"

27.05.2017
м. Дніпро 27.05.17 - "День Діабета"

м. Дніпро "День Діабету".

27 травня у м. Дніпро, на території Палацу Студентів, пройшов щорічний  День Діабету.
Компанія “Долфі-Україна” брала активну участь у фестивалі в якості спонсора та безпосереднього учасника.
Представники компанії надали можливість всім бажаючим зробити тест, та дізнатися про рівень вмісту цукру у крові за допомогою приладу  BIONIME Rightest GM550.
З 2008 року цей прилад  рекомендовано МДАУ (Міжнародна Діабетична Асоціація України) та провідними лікарями для використання як при клінічних дослідженнях, так і в домашніх умовах.
В рамках заходу відбулась конференція для людей з діабетом, членів їх сімей, та лікарів усіх спеціальностей. Усі присутні мали змогу зробити експрес-аналіз на визначення рівня цукру у крові, виміряти артеріальний тиск, отримати консультації офтальмологів та інших профільних фахівців з приводу питань тактики ведення захворювання на діабет та ознайомитися з матеріалами медичної виставки “Діабет — проблема загальнолюдська”.
В Україні вперше День Діабету був проведений саме у нашому місті. Це відбулося у 1994 р.
Ініціаторами та організаторами проведення стали Дніпропетровське товариство хворих на цукровий діабет, українське науково-популярне видання “Діабетик” та об’єднання “Телепрескорпорація”.
Зараз заходи присвячені Дню Діабету, які організують громадські діабетичні організації, проходять щорічно на всій території України.
За даними Міжнародної Федерації Діабету, у різних країнах від 40 до 80 відсотків осіб з діагнозом ”цукровий діабет” не усвідомлюють серйозність свого захворювання і дуже часто не отримують вчасно адекватного лікування, що перешкоджало б розвитку незворотних ускладнень.  Тому головна мета проведення Дня Діабету — підвищення рівня інформованості населення про проблеми діабету і пов’язаних з ним ускладнень.

Безкоштовна гаряча лінія

з 9:00 до 18:00 по буднях,
ЗІ СТАЦІОНАРНИХ ТА МОБІЛЬНИХ ТЕЛЕФОНІВ
у межах україни

Bionime, тепер ще ближче та доступніше для хворих на діабет з програмою «Доступні ліки».

Bionime, тепер ще ближче та доступніше для хворих на діабет з програмою «Доступні ліки».

01.10.2023

Вже з 8 жовтня 2023 року компанія Bionime стає ще ближче до своїх споживачів та однією із перших долучається до державної програми реімбурсації медичних виробів.